01/24/2014

Tectura Kundevent 13 mars 2014

Inspiration, vision och relation med NAV som grund. Välkommen på en fullspäckad eftermiddag då du får tillfälle att lära dig mer om vårt produkt- och tjänsteutbud. Vi rundar av kvällen med en mingelbuffé och minimässa. - See more at: http://www.tectura.se/about-tectura/news-articles/kundevent-2014/#sthash.0ZoQizvb.dpuf
Inspiration, vision och relation med NAV som grund. Välkommen på en fullspäckad eftermiddag då du får tillfälle att lära dig mer om vårt produkt- och tjänsteutbud. Vi rundar av kvällen med en mingelbuffé och minimässa. - See more at: http://www.tectura.se/about-tectura/news-articles/kundevent-2014/#sthash.0ZoQizvb.dpuf

Inspiration, vision och relation med NAV som grund. Välkommen på en fullspäckad eftermiddag då du får tillfälle att lära dig mer om vårt produkt- och tjänsteutbud. Vi rundar av kvällen med en mingelbuffé och minimässa.

Datum: Torsdagen den 13 mars, 2014
Tid: 15.00–19.30 (mingelbuffé och minimässa 19.30–23.00)
Plats: Stockholm, Rålambsvägen 17 (DN-skrapan), våning 23.

Sista anmälningsdag 27 februari, 2014

 

Agenda

Vi startar eftermiddagen med ett stort gemensamt pass med visioner från både oss och Microsoft. Sedan kör vi som vanligt flera parallella seminariepass under resten av eftermiddagen och kvällen. I pauserna kan du besöka våra partners på minimässan. Vi rundar av kvällen med en mingelbuffé.

Tectura idag och imorgon

Presentation om förändringar inom Tectura, vår inriktning och organisation för 2014 och framåt.

Microsoft idag och imorgon

Presentation om Microsoft Dynamics på marknaden, olika leveransmodeller och möjligheter.

Dynamiskt och flexibelt användande av Microsofts Affärssystem

Dynamics – ett flexibelt affärssystem med många olika branschlösningar. Med rätt verktyg och rätt kunskap får du ut det mesta av din lösning.

Tectura Retail – Omnichannel och mobila enheter stärker relationen till dina kunder

Vi ger en överblick av det breda och djupa stödet för din retailverksamhet med fokus på hur du närmar dig dina kunder genom att skapa ökad lojalitet, ökad omsättning och ökade marginaler.

Tectura Manufacturing – Lär dig mer om AMP och hur det förstärker ditt NAV

Vi berättar om Tectura Advanced Manufacturing Pack som innehåller lösningar för ökad effektivitet i tillverkande bolag. Vi får även höra hur Aerocrine, en av våra kunder, använder Tecturas lösningar.

Dynamics NAV som utvecklingsplattform med egen utveckling

Presentation om förberedelsearbetet inför en uppgradering och olika exempel på aktiviteter som säkrar uppgraderingen.

Gränssnitt gjort för rollen och användaren i fokus

Med tre bra exempel visar vi på hur en roll är uppbyggd i NAV och de processteg som kommer med Standardsystemet.

Tecturas Lösningsportfölj – konkurrenskraft idag och imorgon

Med Microsoft Dynamics NAV som plattform finns det över 2000 certifierade lösningar, utvecklade direkt i NAV och certifierade av Microsoft. Vi ger en inblick i vad som är Dynamics NAVs egentliga styrka och en överblick av de lösningar och partners som Tectura valt att arbeta med.

Uppgradera till NAV 2013 – enklare än du tror

Tillsammans med vår partner 1Click Factory berättar vi varför man bör uppgradera och hur man gör det effektivt med moderna metoder och verktyg.

Kan man skapa analyser och rapporter enkelt i NAV?

Ja, nu kan man det. Med ett modernt verktyg blir BI enklare. Vi visar hur man med Jet Reports effektivt och enkelt tar fram analyser och rapporter från NAV.